top of page
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Google+ - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
ПЕНОПЛЭКС® - экструдированный пенопласт для строительства и ремонта

PENOPLEX

PENOPLEX®

Plăci termoizolație universale

Plăci pentru termoizolație din polistiren extrudat

  • coeficient transfer termic mic

  • greutate redusă

  • montaj rapid și ușor

  • rezistente la comprimare

  • hidrofobe

Penoplex Polistiren extrudat.jpg

Plăcile PENOPLEX® sunt destinate în primul rând pentru a fi utilizate în construcții industriale și civile. Produs universal pentru orice structuri (pardoseli, pereți, acoperiș). Plăcile termoizolante din polistiren extrudat PENOPLEX® permit crearea unui strat durabil, ușor, continuu de izolație termică, care asigură o protecție sporită împotriva factorilor de mediu negativi, asigura un microclimat ideal în încăpere.

De ce avem nevoie de izolația termică?
Confortul este una dintre principalele caracteristici ale oricărei locuințe. Demult ne-am acomodat cu toate avantajele condițiilor favorabile de trai într-o locuință modernă, iar pereții, pardoseala, tavanul nu sunt responsabile pentru menținerea acestui confort, dacă prin ele se pierde cea mai mare parte din căldură în mediu. Pentru a evita acest lucru în construcții se utilizează materialele termoizolante care ne scapă de asemenea "pierderi termice". Aceste materiale permit menținerea microclimatului și condițiilor confortabile în orice moment al anului. Iar dacă sunt utilizate la protecția fundațiilor - sporesc perioada de viață a întregii clădiri prevenind înghețul lor. 

Acest lucru deasemenea reduce dramatic și costul întreținerii casei, deoarece căldura nu mai este propagată în mediu și rămâne în încapere.

Cum să alegem corect izolația termică?
Caracteristica principală a oricărui material izolant - coeficientul de conductivitate termică. Cu cât el este mai mic - cu atât mai bine. Mai mult decât atât, este necesar să se acorde o atenție sporită și la absorbția de umiditate a materialului. În cazul în care izolația absoarbe apa, în timp calitățile sale de izolare vor scădea în mod inevitabil.

Polistirenul extrudat diferă de alte materiale izolante prin rezistența la umiditate si absorbția redusă de apă, durabilitate și structură monolitică. Plăcile de polistiren extrudat cu ușurință rezistă la o sarcină de mai mult de 25T/ m2, necătând la greutatea lor redusă. Plăcile de polistiren extrudat, în medie, de 1,5-2 ori sunt mai efective ca polistirenul expandat standard. Nu abosrb apă, nu emit miros neplăcut și nu formează ciuperci și mucegai, nu sunt supuse degradării. Placile termoizolante PENOPLEX® - un material ecologic. Procesul de debitare si montare este extrem de simplu, nu necesită abilități speciale.

De ce PENOPLEX® ?
Plăcile PENOPLEX® se produc din 1998 de către compania rusă "PENOPLEKS Sankt-Petersburg", care este un lider recunoscut pe piața de spumă de polistiren extrudat. Milioane de oameni deja locuiesc în case izolate termic cu plăcile de polistiren PENOPLEX®. Astăzi, compania "Petersburg PENOPLEKS" dispune de cinci plante cu cele mai moderne echipamente și laboratoare certificate, rețea de dealeri dezvoltată, ce reunește mai mult de 70 de companii.

ПЕНОПЛЭКС® - экструдированный пенопласт для строительства и ремонта

Comparația grosimii materialelor cu aceeași rezistență termică

1. PENOPLEX® - 20mm

2. Polistiren - 30mm

3. Vată minerală - 38mm

4. Lemn - 250mm

5. Beton ușor - 270mm

6. Zidărie - 370mm

Plăcile termoizolante PENOPLEX® sunt utilizate în construcții industriale și civile, pentru izolarea oricărui tip de structuri (pereți, acoperiș, pardoseli).

Descarcă manual

polistiren extrudat Penoplex

bottom of page