top of page

Dolie

Dolie

Covor dolie

Membrana dolie autoadezivă Kerabit — alegerea rezonabilă pentru contrucții și la realizarea acoperișului cu pante. Membrana bituminoasă Kerabit - material elastic care se adaptează la orice acoperiș, fără dispozitive suplimentare.

Garnitură de etanșare din spumă pentru dolie

este utilizată pentru conectarea între jgheabul doliei și învelitorii acoperișului.

Membrană dolie

Membrana dolie

Mărimi:

lungime rolă: 10m

lățime rolă: 1100mm

Date generale:

Membrana dolie autoadezivă Kerabit — alegerea rezonabilă pentru contrucții și la realizarea acoperișului cu pante. Material elastic pe bază de bitum modificat cu adaosuri SBS, iar structura de rezistență este poliesterul. Partea superioară este alcătuită din granule minerale în culoarea șindrilei bituminoase Kerabit, iar cea inferioară are un strat autoadeziv din compuși bituminoși și o peliculă de protecție. Membrana bituminoasă Kerabit - material elastic care se adaptează la orice acoperiș, fără dispozitive suplimentare.

Membrana dolie.jpg

Roșu

Maro

Cupru

Verde

Sur

Castan

Chihlimbar

Cedru

Olive (Taiga)

Albastru

Ghid de utilizare:

Covorul pentru dolie în culoare cu șindrila bituminoasă Kerabit se potrivește ideal pentru captușirea doliilor la panta acoperișului, la montaj se fixează cu cuie cu un pas de 10cm.
Baza doliei trebuie să fie de o lățime de aprx 15 cm. Șindrila bituminoasă se taie paralel la muchia pantei și se prelucrează cu adeziv bituminos U-Boot 401.
Rolele sunt relativ ușoare și sunt ușor îndemânate de un singur lucrător facilitând procesul de lucru. Nu este recomandat pășirea peste materialul depus pe acoperiș pentru a evita lăsarea urmelor. Se taie ușor cu un cuțit special pentru acoperiș. Lucrările se recomandă a fi executate la temperaturi mai mari de +5°C. În cazul în care se depozitează la rece, este necesară incălzirea acestora într-o încapere calda cel puțin 24h înaintea executării lucrărilor.

Depozitare:

Membrana bituminoasă autoadeziva pentru dolie Kerabit se păstrează în locuri umbrite ferite de exces de soare și umezeală. Suplimentar se acoperă cu o folie de polietilenă. La temperaturi de peste 40°C, rola trebuie protejată de soare.

Garnitură de etanșare autoadezivă din spumă pentru dolie

Garnitura dolie

Mărimi:

lungime: 1000mm

înălțime profil: 60mm

Date generale:

Garnitura de etanșare este folosită pentru a asigura legătura între dolii și învelitoarea acoperișului. Fabricată din spumă poliuretanică flexibilă acoperită cu o bandă adezivă. Se produce din spumă de înaltă densitate și se caracterizează prin inflamabilitate redusă.

Material:

Spumă poliuretanică flexibilă acoperită cu o bandă adezivă.

26 Burete etansare dolie autoadeziv.jpg
bottom of page