top of page

Coamă

Coamă

Bandă ventilație creastă (lentă ventilație colțar)

Utilizată în mod direct sub creastă, banda ventilație pentru coamă, asigură ventilația și îndepărtarea vaporilor de apă acumulați sub acoperiș, protejează de la praf și zăpadă cerdacul. Profilul gofrat din aluminiu autoadeziv cu butil pe partea inferioară permite aplicarea benzii la majoritatea tipurilor de acoperiș oferind o ermetizare excelentă și protecție de la precipitații și intimperii. O gamă largă de culori permite utilizarea cu majoritatea tipurilor de învelitori oferind un aspect estetic plăcut acoperișului. Materialele de înaltă calitate utilizate în producție, oferă stabilitate și siguranță în fața temperaturii și radiațiilor UV. 

Aeratoare pentru acoperiș

Element necesar oricărui tip de acoperiș, rezistent la condiții nefavorabile meteorologice, radiații UV, temperaturi extrreme. Design special pentru protecția la pătrunderea apei și prafului.

Suport grindă coamă

Permite în mod simplu și rapid montarea și reglarea grindei de coamă îndiferent de tipul acoperișului. Folosind suporturile - grinzile de creastă se montează cu acuratețe și siguranță la înalțimea și unghiul dorit.

Bandă ventilație creastă mdm® VR

Banda Ventilatie VR

Mărimi:

lungime rolă: 5m

lățime bandă: 300mm

Date generale

Banda ventilație pentru coamă, asigură ventilația și îndepărtarea vaporilor de apă acumulați sub acoperiș, protejează de la praf și zăpadă cerdacul. Se caracterizează cu un grad sporit de permeabilitate a vaporilor. Se execută în două modele din aluminiu sau cupru. Permeabilitate la aer (la 200 kPa): 380cm3/cm2/c.

Material

Două benzi plisate din aluminiu cu grosimea 0,14mm lipite și cusute cu pânză tehnică și fire rezistente la factorii de mediu exterior; din partea de dedesubt a marginii sunt acoperite cu bandă autoadezivă din butil;

20 Banda Aerisire Coama RAL8004.jpg

RAL 8004

RAL 8017

Bandă ventilație creastă Blach-vent mdm®

Banda vendilatie BlachVent

Mărimi:

lungime rolă: 5m

lățime bandă: 175mm

Date generale

Bandă ventilație creastă de calitate superioară, utilizată pentru ventilație și protecția crestei și spațiului de sub acoperiș de la pătrunderea frunzelor, prafului și apei. Concepută pentru acoperiș din țiglă metalică. Pânză rezistentă ranforsată cu benzi din aluminiu pentru fiabilitate ridicată și proprietăți de aplicare bune. Oferă un nivel ridicat de ventilație și protecția eficientă împotriva pătrunderii apei, umezelii, zăpezii și prafului. Permeabilitate la aer (la 200 kPa): 380cm3/cm2/c.

Material

Două benzi plisate din aluminiu cu grosimea 0,14mm și lățimea 35mm, lipite și cusute cu pânză tehnică și fire rezistente la factorii de mediu exterior; din partea de dedesubt a marginii sunt acoperite cu bandă autoadezivă din butil;

22 Banda Aerisire Coama 175mm.jpg

Aerisire coamă pentru acoperiș din șindrilă bituminoasă

Aerisire coama sindrila

Mărimi:

lungime: 1000mm

lățime: 280mm

Date generale

Utilizată pentru ventilația acoperișului din sindrilă bituminoasă prin intermediul crestei. Suprafață de ventilare de mai bine de 400cm2/m.l. Structura special proiectată previne pătrunderea prafului, zăpezii și apei.

Material

Polipropilenă rezistentă (PP)

4 Aerisire Coama Sindrila.jpg

Aerisire pentru acoperiș cu pante din șindrilă bituminoasă

1 Aerisire Sindrila negru.jpg
2 Aerisire cu Capac Sindrila negru.jpg
3 Aerisire cu Capac Sindrila maro.jpg

Suport grindă creastă GW - cui

Suport grinda

Mărimi:

lățime suport: 40, 50mm

lungime suport: 210mm

Date generale

Suport grindă creastă pentru montaj sigur și rapid. Confecționat din oțel zincat la cald durabil și rezistent la coroziuni.

Material

Oțel galvanizat la cald

Suport grindina.jpg

Instrucțiuni de montaj

Coamă pentru sindrilă bituminoasă

Coama sindrila

Mărimi:

lungime x lățime: 330 х 330mm

ambalaj: 45buc=11m.l.

Date generale:

Coamă pentru acoperiș din șindrilă bituminoasă executat din același tip de material ca șindrila Kerabit. Utilizat 4buc. per metru de coamă. Pe partea inferioară este aplicat un strat autoadeziv și peliculă de protecție care se scoate în momentul montării. Pelicula protectoare este îndepărtată, coama este bătută în patru cuie, astfel încât să se suprapună cu următorul element de coamă, ultima fiind lipită suplimentar cu adeziv bituminos Uboot-401.

Coama pentru sindrila.jpg

Roșu

Maro

Cupru

Verde

Sur

Castan

Chihlimbar

Cedru

Olive (Taiga)

Depozitare:

Depozitat în loc umbrit, ferit de soare și precipitații.

bottom of page