BLOC LOCATIV CU PARCARE SUBTERANĂ

mun.Chişinău, str. Ion Dumeniuc 17 (Ciocana)

Bloc locativ cu 10 etaje şi 59 apartamente într-o singură scară. Parcare auto subterană în două nivele pentru 23 autoturisme. Construcţie finisată si dată în exploatare din Octombrie 2015.

Clădirea este amplasată într-un cartier existent din sectorul Ciocana, cu infrastructură dezvoltată și rețea de transport public ușor de accesat. În perimetrul casei sunt amenajate căile de acces și locuri de parcare temporară pentru autoturisme. Teren de joacă pentru copii.

Construcţia este executată cu aplicarea tehnologiilor moderne bazate pe carcase din beton armat și zidărie cu beton celular autoclavizat. Grosimea pereților exteriori este de 350 mm.

Fiecare apartament este dotat cu microcentrală murală cu tiraj forțat conectate la un sistem de coșuri de fum. Ferestrele sunt realizate din profile PVC cu 5 camere și geamuri termopan. Liftul din bloc coboară pînă la parcarea subterană.

​ap. №25 50m2 et.5

990 €/m.p.

​Număr camere: 2 + bucătărie

Spaţiu: 49.64 mp (total), 24.62 mp (locuibil)

Apartament cu 1 dormitor şi living. Bucătăria cu sufragerie spaţioasă şi ieşire la balcon. Modern amenajat, toate utilităţile. Bloc de locuit nou, curte curată cu teren de joc. Parcare subterană. În imediată apropiere staţia terminus de transport public şi magazine alimentare Linella, Green Hills.

​Preţ: 49.200 EUR (plata în lei la curs BNM din ziua plăţii)

Please reload

 

Contacte

MD-2059, mun. Chisinau, str. Petricani 5/1

tel: +373(22)539-541

mob: +373(69)394-945

e-mail: info@compass.co.md

Success! Mesajul Dvs a fost recepționat.

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Google+ Icon